måndag 26 april 2010

Tokyo dag 1

Flygresa + dag 1

Vi åkte med SAS och deras ekonomi extra. Mycket bättre benutrymme, vanliga bestick och bra mat. Inte för att jag sov nåt på planet men det var en skön resa.
Dag 1

Vi fick en lunch på ett hotell...som faktiskt bara var så där. Var inte alls så mycket som tilltalade mig och jag tänkte...hoppsan jädrans va smal och hungrig jag kommer vara på den här resan =)

På kvällen så åkte vi till ett ställe för att äta. Vi tog Tokyo monorail dit. Det är ett tåg utan förare, men först tog vi tunnelbanan till Shimbashi och sedan med monorail till Odaiba.
Var ett riktigt japanskt ställe och man satt på golvet med benen under bordet. Rätt bekvämt. De har alltså ett utrymme under borden där man har benen.
Till bords.

Jag äter japanskt. "hårbollen" som jag kallade det. Det var typ lite skagenröra aktigt innuti och utanpå var det friterade nudlar. Ok var den. Tyckte den var för söt, men innehållet var gott.

en suddig Tokyo skyline

Tokyo härmar mkt och här har du frihetsgudinnan och bron som heter rainbow bridge.
Efter maten så åkte vi 3 stationer till telecom station och till ett ställe som hette Oede-onsen monogatari. Det är ett ställe med lite blandad kompot. Varma källor, bubbelpool, fiskar som äter på en...(se klippet nedanför det här inlägget) sen har dom massage, pedikyr, varma stenar att gå på som massage för fötterna...olika storlekar och vissa gjorde riktigt ont. Sen har det värsta shopping arean också, med alla olika grejer, mycket små matställen.
Här är vi gänget som åkte förrutom 1 person.
Under dessa kimonon så var vi nakna. Det var lite skumt att gå omkring i den här grejen och vara rädd för att man typ skulle visa "de nedre delarna eller de övre" men en kul grej.
Fiskarna...dvs dr fish hade stängt och vi fick göra det andra istället.
Ser ut som en galen Maria. Men här är vi på väg ut till stenarna och de varma vattnet. Det är ute så man fick dra på sig den här fina gula =)

Karin vandrar på stenar. Det ni ser är inte en botten utan rader med stenar om ni tittar ritkigt noga.

Oerhört fint och fridfullt var det på stället. De har öppet hela natten också. Lite skumt men mysigt.
Gissa om Maria somnade ovaggad efter denna dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar