söndag 5 april 2009

Hemma i Borlänge

Nu är jag i Borlänge och har haft en helt underbar helg hos Kristin och Rickard i Stockholm.
Resan ned gick jätte bra och det blev en jätte rolig resa med joggingtur i bilen, flashing på rastplats och härligt snack och sång i bilen.
När vi kom till kristin hade hon gjort iordning en "goodiebag" med lite smått och gott och lite vad som hon tänkte bjuda på i helgen. mmm kunde inte starta helgen bättre.

Nästa dag sov vi till 9 någonting och sen gick vi upp och åt god frukost och sen sminkade Kristin oss så vi alla såg hur fräsha ut som helst. Mycket bra!
Sen ned/upp eller vad det blir till Stockholm. Åkte till söder och gick runt. Till Elisabetskolan där hon utbildar sig och sen gick vi in till stan. Underbart väder. Sthlm visade sig från sin allra bästa sida.
Gick igenom gamla stan och bara myste. Himla skönt.
Sen ned för lite shopping. Tror ingen hittade nåt, jo Linda hittade ett par tights. Sen gick vi in i en butik på Sveavägen och köpte smycken för 10 kronor styck...det gillar vi =)
Sen så hade Katrin skickat över 100 kronor för att köpa en drink åt Kristin så då gick vi upp till radisson sas royal viking hotel och satte ossoch tittade ut över lite av stan från typ 10 våningen eller nåt sånt. Underbart.

När vi åkte hem så hade Rickard gjort lite av maten. Tacos. Underbart gott...åt som en häst =).
Länge sen jag åt tacos. Sen satt vi och bladdrade massor i köket och drack vin. Stackars Rickard som fick lyssna på tjejsnack hela kvällen. Men lite kul tyckte nog han att det var...
Himla kul att se hur dom bor och känna av livet i Sthlm lite.
Men underbar helg iaf.
Lägger ut lite blandade kort här...inte så snygga alla men håll till godo...

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar