söndag 20 juni 2010

Grekland dag 1

Då var man på väg.
4,5 timme väntan i Frankfurt. Men det gjorde ingenting för det var finfint väder.
Vi satte oss och solade en sväng, eftersom det inte skulle bli något solande på hela resan sen ;-)

Konstig design inne på flygplatsen.

Patricia tog sig en tupplur innan det var dags för boarding.
Vi var typ 2 sekunder ifrån att få 400 euro var av Lufthansa för planet var överbokat. Vi skulle komma fram till Aten typ 4 timmar senare eller något sånt. De tog våra boardingkort och skulle fixa till det innan han visste att de 2 personerna bredvid oss var ett sällskap på 4 så det blev inga 400 euro för oss. Gissa om det var lite surt när man typ hade fått halva resan betald. Men men.
Nu är vi framme i Grekland och Aten.
Aten är inte någon fin stad direkt. Inte där vi åkte i alla fall. Fullt med fallfärdiga hus och hus som inte är färdiga och det ser ut som allt är slumområden.
Sen kom vi till vårt område och där var det grönt och fint och ett litet torg och jätte nära tunnelbanan som skulle ta oss till hamnen så det låg perfekt.

Detta är färjan vi skulle åka med imorgon.
När vi hade åkt ned till hamnen för att reka inför morgondagen tog vi tunnelbanan tillbaka till där vi bodde och åt en jätte god grekisk sallad. (Den godaste på resan)
Akropolis. Vi tog i alla fall kort på den.
Såg den på närmare håll också från hotellet där vi bodde, men vi var aldrig upp...det var meningen att vi skulle dit, men semestern slutade på ett annorlunda sätt än vad som var planerat.

Det var vid denna tunnelbane stationen vi bodde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar